Fyldte pærer på rugbrøds-chokoladekrymmel med råcreme

Fyldte pærer på rugbrøds-chokoladekrymmel med råcreme

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skræl pærerne med kartoffelskræller og udstik kernehuset (lad stilken blive på) med en kernehusudstikker - hvis du har - ellers kan en lille teske også bruges. Stil pærerne i en gryde, hæld æblemosten i gryden og læg låget på.
  • 2 Lad det koge i ca. 10 minutter.
  • 3 Tag pærerne op og stil dem på en tallerken eller i et fad.
  • 4 Riv marcipanen og bland den med rosmarin og sukker.
  • 5 Del marcipanen i 8 og fyld det i pærerne der hvor kernehuset sad.
  • 6 Riv rugbrød og chokolade eller kom i blender.
  • 7 Rist rugbrødet på en tør pande og kom det på et stykke papir.
  • 8 Bland rugbrød med chokolade når rugbrødet er helt koldt. Pisk æggeblommer og sukker til æggeblommerne er helt lyse og lette.
  • 9 Pisk fløden til skum og vend den i æggesnapsen. Kog æblemosten ind til sirup.
  • 10 Læg rugbrødsblandingen i bunden og stil pærerne ovenpå.
  • 11 Server flødeskummet til og dryp med æblemostsiruppen over pærerne.
  • {{recipeDoneText}} Fyldte pærer på rugbrøds-chokoladekrymmel med råcreme

Opskriften er udviklet af