Nakkefilet i japansk karry med løse ris opskrifter
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Indiske boller i karry
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Krydrede basmatiris
30 min.
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Medaljoner med salat af æble og spidskål
30 min.
Nakkekoteletter med pande-broccoli
30 min.
Karrykoteletter
30 min.
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Pulled pork med sensommergrøntsager
Kartoffelmos med kylling i karry
Wok med kylling og rosenkål
Svinekød i hjemmelavet rød karry
Fivespice-krydret andesteg
Karrypulver - lav dit eget karrykrydderi
30 min.
Grøntsagstærte og torsk
1 t, 30 min.
Safranris med salat og muslinger
40 min.
Boller i karry
45 min.
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t