Mørbrad i øl opskrifter
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Svinekæber med champignon og øl
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Oksebov i ovn
3 t, 40 min.
Grydebrød
Fredagsbaren
Mexibønnegryde med øl og bagt græskar
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Marineret gris i kålblad med slaw
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Gulerodssuppe med ingefær, speltkerner og flute
45 min.
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Ovnbagt mørbradgryde med krydrede pølser
30 min.
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.