Mørbrad royal forårssvampe spidskål rababerkompot opskrifter
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Eksotisk coleslaw
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Bagt sæsongrønt med kikærter, urteolie og æg
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Mørbradgryde
45 min.
Koteletter i fad med ris (Thai style)
45 min.
Måltidssalat med røget mørbrad
30 min.
Suppe med spidskål, kartofler og svinebryst
30 min.
Marinerede revelsben med sød kartoffel og appelsin
45 min.
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Skinkemignon på fransk manér
1 t
Sennepskartofler med spidskål
Skinkemignon i sprød bacon med spidskål og hollandaise
2 t
Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild
20 min.
Timianbagt roastbeef med grillet majssalat og cremefraiche
Grillede revelsben med kålsalat
1 t, 40 min.
Filet, bacon og hjemmelavet pølse af gris med gule ærter og vintertrøffel
Fyldt mørbrad med urter og citron
Mørbrad i grov sennepssauce, svampe og aspargeskartofler
Svinemørbrad a la byens brandstation