Lammekød i tern opskrifter
Svinekæber med champignon og øl
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner med basilikumolie
15 min.
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Glaseret andebryst med nudler
2 t
Pastagratin med grønsager
20 min.
Salat med kylling, spidskål og vandmelon
30 min.
Kartoffelsuppe med bacon
Grillede pølser med barbecue- salsa og tomatsalat
25 min.
Lammemørbrad i gryde
Tzatziki med mynte
Lammeracks med tzatziki og sennepskartofler
Wraps med lam og avocadodip
Lammedeller med tabbouleh
Lammekrone med urtecrust, bagte tomater, aubergine og rødløg
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Lammedeller med spinat på smørstegt brød
Tagine med lam og græskar
2 t
Indbagt spicy kylling med melonsalat
50 min.
Lammekølle med grøn hvedeotto
2 t
Brændende kærlighed med rodfrugtmos
45 min.
Grillede rispapirs- »halvmåner« med krydret lam, ost og friske urter