Kulør opskrifter
Forloren hare med bacon
Brun sovs
10 min.
Juleand med æbler og svesker
6 t, 40 min.
Koteletter i vildtsauce
Millionbøf med lidt ekstra grønt
Panerede koteletter
25 min.
Husarsteg - børnevenlig fremgangsmåde
2 t, 15 min.
Ovnbagt torsk med 'Minions-ris' og lynstegte grøntsager
40 min.
Ingers rugbrød
15 min.
Flæskesteg og rødkål med svesker
2 t
Ribbenssteg med brun sauce og grønt tilbehør
20 min.
Persillekyllinger med rabarberkompot
30 min.
Benløse fugle med rodfrugter, perleløg og mos
2 t
Skinkeruller med kartoffelmos - børnevenlig fremgangsmåde
1 t, 30 min.
Rullesteg med æbler og svesker
1 t, 15 min.
Ribbenssteg med rødkål - som middagsret
1 t, 30 min.
Norsk jule tyndribbe med rødkålssalat
Mørbradbøffer med bløde løg
30 min.
Mørbrad stegt som vildt med ærter og agurkesalat
1 t, 30 min.
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Gode ben - ribben
1 t, 15 min.
Gode ben - nøgleben
1 t, 45 min.
Gammeldags revelsben med sauce og agurkesalat
2 t
Frikadeller med kartofler, sauce og surt - børnevenlig fremgangsmåde
30 min.