Kulør opskrifter
Sovs til and eller steg
15 min.
Sauce til svinekam og ribbenssteg
10 min.
Brun sovs
10 min.
Forloren hare med bacon
Klassisk forloren and
45 min.
Flæskesteg af svinekam med sprød svær og traditionelt tilbehør
1 t, 45 min.
Ribbenssteg med brun sauce og grønt tilbehør
20 min.
Ovnbagt torsk med 'Minions-ris' og lynstegte grøntsager
40 min.
Flæskesteg med chili, timian og bagte rødder
Millionbøf med lidt ekstra grønt
Ribbenssteg med rødkål - som middagsret
1 t, 30 min.
Husarsteg - børnevenlig fremgangsmåde
2 t, 15 min.
Flæskesteg og rødkål med svesker
2 t
Koteletter i vildtsauce
Mørbrad med saltmandler
Forloren Hare - traditionel
1 t, 30 min.
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Gode ben - ribben
1 t, 15 min.
Frikadeller med kartofler, sauce og surt - børnevenlig fremgangsmåde
30 min.
Norsk jule tyndribbe med rødkålssalat
Frikadeller med kartofler, sauce og surt
30 min.
Gode ben - nøgleben
1 t, 45 min.
Forloren hare af svinekød - børnevenlig fremgangsmåde
1 t, 30 min.
Mørbradbøffer med bløde løg
30 min.