Gammeldags revelsben med sauce og agurkesalat

Sådan gør du

  • 1 Rids spæklaget i tern.
  • 2 Krydr kødet med salt, peber og evt. timian.
  • 3 Hæld bouillon i bunden af bradepanden.
  • 4 Læg kødet på risten.
  • 5 Sæt bradepanden midt i en kold ovn.
  • 6 Tænd ovnen på 180 grader og steg kødet i ca. 1¾ time, til det er mørt og gennemstegt.
  • 7 Skær kødet i skiver med et ben på hver skive.ognbsp;
  • 8 Si skyen op i en gryde og lad den stå et øjeblik.
  • 9 Skum fedtet af. Jævn med saucejævner og smag til med salt og peber.
  • 10 Tilsæt evt. kulør. ognbsp;
  • 11 Skær agurken i tynde skiver.
  • 12 Bland ingredienserne til marinaden og smag til med salt og peber.
  • 13 Hæld marinaden over agurkeskiverne og lad salaten trække 1-2 timer.ognbsp;
  • 14 Kog kartoflerne.
  • 15 Drys med hakket persille.
  • {{recipeDoneText}} Gammeldags revelsben med sauce og agurkesalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier