Sådan gør du

  • 1 Fjern sølvsenen på mørbradene, hvis den ikke er fjernet.
  • 2 Skær hver mørbrad godt halvt igennem på langs, læg en plastpose over og bank dem let flade med en kødhammer.
  • 3 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Skræl æblet og skær det i tern.
  • 6 Fordel æbler og svesker på den ene mørbrad og læg den anden mørbrad over.
  • 7 Snør mørbradene sammen med kødsnor.
  • 8 Lad smørret blive gyldent i en stegegryde eller sauterpande ved god varme.
  • 9 Brun kødet på alle sider.
  • 10 Tilsæt 1 dl vand og fløden og lad kødet koge under låg ved svag varme i 30-35 minutter.
  • 11 Vend anden efter den halve kogetid.
  • 12 Tag kødet op, når det er mørt og hold det varmt under stanniol.
  • 13 Skær kødet i ca. 2 cm tykke skiver ved servering.
  • 14 Jævn skyen med saucejævner.
  • 15 Kog den igennem og smag til med salt og peber. ognbsp;Kog kartofler og bønner.
  • {{recipeDoneText}} Forloren and

Opskriften er udviklet af