Mørbradbøffer med bløde løg

Sådan gør du

  • 1 Fjern sølvsenen, hvis den ikke er fjernet.
  • 2 Skær mørbraden i bøffer 3 cm tykke.
  • 3 Stil hvert stykke på højkant og bank dem evt. let med en kødhammer.
  • 4 Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
  • 5 Skær løgene i tynde skiver.
  • 6 Varm halvdelen af smørret på en pande og steg løgene lysebrune.
  • 7 Tilsæt 2 spsk vand og ½ tsk salt, og lad løgene stege, til vandet er opsuget.
  • 8 Tag løgene af panden og hold dem varme under stanniol.
  • 9 Varm resten af smørret gyldent på panden.
  • 10 Brun bøfferne 1 minut på hver side.
  • 11 Skru ned til middel varme og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
  • 12 Tag bøfferne af panden og hold dem varme under stanniol.
  • 13 Hæld bouillon og fløde på panden.
  • 14 Varm det igennem og jævn med saucejævner.
  • 15 Smag saucen til med salt og peber.
  • 16 Tilsæt evt. kulør.
  • 17 Kog kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Mørbradbøffer med bløde løg

Opskriften er udviklet af