Koteletter i vildtsauce

Her får du en ret, der varmer om hjertet hos både store og små. En perfekt spise på efterårsaftener i godt selskab. 

Sådan gør du

  • 1 Varm panden godt op med olien, brun koteletterne på begge sider, og krydr med salt og peber.
  • 2 Læg koteletterne i et ovnfast fad.
  • 3 Steg baconternene sprøde.
  • 4 Brun herefter løg og svampe, til de er brune, og løgene er blevet bløde.
  • 5 Fordel løg, svampe og bacontern over koteletterne.
  • 6 Kog bouillon, ribsgelé, piskefløde, enebær og rosmarin op.
  • 7 Jævn saucen med lidt meljævning.
  • 8 Lad saucen koge igennem i 3-5 min.
  • 9 Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra ribsgelé, og giv den evt. lidt kulør
  • 10 Hæld saucen over koteletterne og grønsagsblandingen.
  • 11 Sæt retten i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 15 min.
  • 12

    Meljævning

    Pisk mel og vand til en klumpfri væske. Sigt fri for melklumper.
  • 13 Hæld meljævningen langsomt i den kogende sauce under konstant piskning. Lad saucen koge i ca. 3-5 min.
  • {{recipeDoneText}} Koteletter i vildtsauce

Opskriften er udviklet af