Kok au vin opskrifter
Klassisk, italiensk tiramisu
30 min.
Dampede muslinger med persillefløde og hvidløgscroutoner
20 min.
Stegte kyllingelår i vin og druesauce
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Grøn gris med salvie
1 t, 30 min.
Svampesuppe med parmesan
Chili con carne med svine- og oksekød
Skinke med ricottaost og frugt
Crostini med laks og chilirejer
Kalvelever stegt med rosmarin og citron
Pasta med blåmuslinger
Pain au chocolat
Hyldeblomst med blåbær
Vin chaud (Appelsinglögg)
1 t, 15 min.
Fugazza – argentinsk løgpizza
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Aperol Spritz
5 min.
Vegetarburger
Risotto med Karl Johan svampe, porrer, æbler og tomat
50 min.
Chop suey med peberfrugter og andebryst
Perlehønebryst med rosmarinstegte gulerødder og Amaronesky
Hvidklint med frugter og rosmarin-vinsirup
Rødbedetatar med stegt kyllingelever og æbler
Teriyaki-masala tykkam med svampe & ris