Fugazza – argentinsk løgpizza

Denne pizza egner sig godt som tapas til et godt glas vin. 

Sådan gør du

  • 1 Kom vand og gær i en skål og rør rundt.
  • 2 Tilføj de øvrige ingredienser til dejen og ælt sammen. Tilføj eventuelt lidt mere mel.
  • 3 Form dejen til en kugle og lad den hæve i en time.
  • 4 Læg et bagepapir på en bradepande.
  • 5 Tryk dejen flad på papiret. Dejen skal dog være tykkere end almindelig pizza. Mere som en deep pan pizza.
  • 6 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 7 Skær osten i skiver og fordel over bunden.
  • 8 Skær løg i skiver og fordel over osten.
  • 9 Dryp olie henover og krydr med tørret oregano, salt og peber.
  • 10 Sæt pizzaen i ovnen. Bag gylden og gennembagt. Kik efter 15 minutter. Hvis farven er der, men bunden stadig ikke er bagt færdig, læg et bagepapir over pizzaen og skru ned for varmen.
  • {{recipeDoneText}} Fugazza – argentinsk løgpizza

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier