Kogning af asparges kartofler opskrifter
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
30 min.
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Burger med laks og tomatsalsa
50 min.
Frikadeller med kartofler, salat og hjemmelavet dressing
45 min.
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Grøntsager med hummusdip
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t
Tunsteak med kapers, rødløg og citron og grønne bønner
1 t
Grillet tun med sommergrønt
30 min.
Basisopskrift til frikadeller
Oksebov i ovn
3 t, 40 min.
Vegetarisk bouillabaisse