Karbonader kartoffelmos ærter persille opskrifter
Chili con carne med svine- og oksekød
Grillet marineret kyllingeinderfilet på spyd
30 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Japanske svinekødsboller med wasabicoleslaw
45 min.
Grillet skinkemignon og marinerede rødder
1 t
Rå blomkålssalat med karry-mango dressing
Hvidkål med ingefær og soja
Kold ærtesuppe med ingefær (Kirsten Skaarup)
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Karbonader med rabarber-agurksalat og stegte kartofler
Svinemørbrad på spyd med salat
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Indisk curry med torsk
Stegte ris med roastbeef og ærter
25 min.
Bagte øko grøntsager i gurkemejesauce
Økologisk jordskokkesuppe med friteret porre
Økologisk knoldsellerisalat
Krydrede økologiske oksekødsspyd med yoghurtsause
Lun øko yoghurt-spinat med Klosterost
Økologisk ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Lun øko blomkålssalat med chili/ingefærdressing og sprøde kikærter
Fyldt kalvefilet med kantarel-hindbærsauce
2 t
Medaljoner med basilikumolie
15 min.
Medisterpølse med kålsauté med majs og persille
30 min.