Italienske hovedretter opskrifter
And med mandelrisotto og brombær
Stegt andebryst
35 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Krydret oksetatar
Skinkemignon Tonnato
45 min.
Tunsteak med kapers, rødløg og citron og grønne bønner
1 t
Grillet tun med sommergrønt
30 min.
Pasta med rød pesto, semidried tomater og parmesan
15 min.
One pan thai kokos laks i karry
30 min.
Kåltacos med lunt asiatisk laksefyld
30 min.
Åben ravioli med grønne bønner, svampe, babyspinat, parmesan og timiansmør
35 min.
Cremet polenta med salsiccia
Moules frites
40 min.
Grøn salat med friske figner, serrano og mozzarella
Persille gremolata
10 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Knoldfritter med sennepsdip
50 min.
Knoldsellerigratin
50 min.
Andesteg med sauce
2 t, 40 min.