Hvidløgs crem til tapas opskrifter
Stegt andebryst med ølmarinerede grøntsager
30 min.
Ovnbagt knoldselleri med smørstegte cashewnødder
50 min.
Ovnbagt knoldselleri med smørsauce
30 min.
Bagt kuller med linguine, østershatte og myntedressing
45 min.
Thai kokossuppe med tigerrejer, østershatte, tomat og citrongræs
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Lam med selleri og gyldne østershatte
Pasta med spinat og laks
15 min.
Stegte grøntsager med parmesan
15 min.
Bagte pærer med marcipan og kardemommecreme
Coleslaw med spidskål
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Flødestuvet spinat
4 t
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med champignon og øl
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Mexicansk svinekotelet med majssalsa
45 min.
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Auberginesushi
Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat
30 min.
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.