Sprød salat med vindruer, slikærter og avocadodressing

Sprød salat med vindruer, slikærter og avocadodressing

Sprød og grøn – i både farve og smag!
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Dressingen

    Pisk ingredienserne (start med avocadoolien) til dressingen sammen i en skål

  • 2 Smag dressingen til og lad den trække, imens salaten forberedes
  • 3

    Salaten

    Skær brødet i grove tern og varm smørret på en pande. Steg brødcroutonerne gyldne og sprøde over middel varme, ca. 7 min.

  • 4 Blancher slikærterne ved at komme dem i en si og overhælde dem med kogende vand i 10-15 sekunder
  • 5 Skyld salaten og lad den ligge et par minutter i iskoldt vand (så bliver den fantastisk sprød)
  • 6 Tør salaten i en salatslynge eller et rent viskestykke
  • 7 Skær slikærterne i tynde strimler
  • 8 Skræl avocadoen, fjern stenen og skær den i skiver
  • 9 Vask vindruerne og skær dem i halve
  • 10 Læg salatbladene på et smukt fad og top med slikærter, avocado og vindruer. Hæld til dressingen over lige inden servering og drys med brødcroutoner
  • {{recipeDoneText}} Sprød salat med vindruer, slikærter og avocadodressing

Tip

Server salaten som tilbehør til et stykke grillet kød, dampet fisk eller skaldyr

Opskriften er udviklet af