En taiwanesisk udgave af millionbøf. Her er den blandet med smukke, grønne edamamebønner, som giver ekstra fylde.

Sådan gør du

  • 1 Varm olie på en pande eller wok og brun kødet over høj varme til det er gennemstegt og ristet/brunet godt.
  • 2 Tilsæt krydderier, bouillon, soja, brun farin, vin og stjerneanis. Bring det i kog og lad det simre over lav varme i 10-15min.
  • 3 Knus de ristede løg og drys dem i. Jævn evt. saucen med lidt maizena rørt ud i vand.
  • 4 Vend til sidst edamamebønnerne i og lad dem varme igennem. Smag til med salt og evt. lidt limesaft og server straks sammen med ris, toppet med forårsløg og chiliflager.
  • {{recipeDoneText}} Asiatisk millionbøf

Tip

Server gerne sammen med sprøde stænger kinaradise eller dampet spinat.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier