Hovedretter med tørrede abrikos opskrifter
Panang karry med oksekød og ris
50 min.
Fuldkornssnegl med dadler og nødder
Surmælksprodukt med mysli og frisk frugt
Knækket knækbrød med estragondip
5 min.
Grødkiks med dip
Løgsuppe med linser
40 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Tzatziki med mynte
Lammedeller med tabbouleh
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Økologiske madvafler toppet med kålsalat, falafler og yoghurtdressing
30 min.
Millionbøf med kartoffelmos
1 t
Tomatsuppe
Pasta carbonara og enkelt grøn salat med agurk, basilikum og vinaigrette
30 min.
Hjertesalat med spelt og æbler
Nakkefilet glaseret i ahornsirup, æbleflæsk som Mille Feuille og lun waldorfsalat
4 t
Pizza med kylling og bacon
32 min.
Poke bowl med rå laks, ingefær og agurk
Sojamarineret laks med glasnudelsalat
Kød og grøntsager i pitabrød med mild agurkeyoghurt
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Andesteg med sauce
2 t, 40 min.
Sprød kålsalat med æble, ingefær og kålchips
40 min.
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.