Hovedretter med kød opskrifter
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Svinekæber med bacon og æblecider
Svinekotelet med chilisauce
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t
Medaljon med varm pastasalat
30 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Krydret oksetatar
Skinke burritos
30 min.
Græske kødboller i tomatmarinade
30 min.
Hjemmelavet BBQ marinade
5 min.
Hakkebøf med avocadomos
15 min.
Grøntsager med hummusdip