Hovedretter med gris opskrifter
Farserede porrer med gulerødder
Fiskedeller med æbler og citronstegt knoldselleri
Pasta med grønkål, chili og parmesan
One pot med rejer, grønkål og hvide bønner
20 min.
Andesteg med æbler og svesker
75 t, 30 min.
One pot med spinat, artiskokker og kyllingepølser
20 min.
Blomkålscremet pasta med confiteret kylling
4 t, 30 min.
Ovnbagt torsk med hollandaise
45 min.
Stegt fasan med pancetta, chili og jordskokker
Hasselback pastinakker
Pastinakbøffer med senneps-creme-fraiche
40 min.
Pizza med blåskimmel, valnødder og rucola
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Spaghetti med portobellosvampe, fløde, pecorino og timian
20 min.
Bacon-øl kål
20 min.
Græskarmuffins med blåbær
1 t
Små kødboller
10 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Kåltacos med lunt asiatisk laksefyld
30 min.
One pot pasta med pesto og svampe
20 min.
One pot puttanesca med tomater, kapers og oliven
20 min.
Risotto med mandler og blomkål
Åben ravioli med grønne bønner, svampe, babyspinat, parmesan og timiansmør
35 min.
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta