Hovedretter med gris opskrifter
Klassisk rejecocktail
Benløse fugle med gulerodsben
Åben ravioli med grønne bønner, svampe, babyspinat, parmesan og timiansmør
35 min.
Burger med grillet grønt og syltede rødløg
Pastinakbøffer med senneps-creme-fraiche
40 min.
Pasta med grønkål, chili og parmesan
Pasta med rød pesto, semidried tomater og parmesan
15 min.
Spaghetti i sauce med aubergine, græskar og tomater
30 min.
Spaghetti Puttanesca
30 min.
Kylling og Cæsar salat med fine ærter
30 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Pasta med spinat og laks
15 min.
Stegt andebryst
35 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Fyldt kalkunbryst med svesker og æbler
Andesteg med rosenkål og glaserede gulerødder
51 t
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Krydret oksetatar
Tunsteak med kapers, rødløg og citron og grønne bønner
1 t
Grillet tun med sommergrønt
30 min.
3 stykker smørrebrød
2 t