Hovedret med rådyr opskrifter
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Ribbenssteg med brun sauce og grønt tilbehør
20 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Forloren hare af hakket svinekød
1 t
Fuldkornsbrød med pesto og ost
Svinekæber med champignon og øl
Frikadeller med vandkastanjer
30 min.
Parmesanpaneret kylling med hvidløgsgrønt og ærtemos
30 min.
Tærte med nye kartofler og frisk gedeost
1 t, 20 min.
Jordskokker på den rå måde
10 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Tzatziki med mynte
Squashruller med gedeost
One pot med butternut og tikka-masala
30 min.
Bulgursalat med kål, kylling og kakifrugt
Lammedeller med tabbouleh
Rødbedesuppe med kalkunbacon og peberrod
50 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Cream cheese board
Dukkahkrydret lammesteg med knuste kartofler
2 t
Bøf med stegte grøntsager og bagte kartofler
40 min.
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Gullasch med urter og ris
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.