Hovedret med kød til grill opskrifter
Svinekæber med bacon og æblecider
Svinekæber med champignon og øl
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Svinekotelet med chilisauce
Stegt dansk svinekotelet med stuvede spinat
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat
30 min.
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Medaljoner med gratineret fennikel og rødløg
45 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Æbleglaserede medaljoner med svampesalat
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t
Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte med mild sennepssauce
30 min.
Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer
30 min.
Medaljon med varm pastasalat
30 min.