Hovedret med bær opskrifter
Peber lavosh fladbrød med røget laks, karse og ricottaost
Luftig hindbærkoldskål med mandelkammerjunkere
15 min.
Saltimbocca af svinekoteletter
15 min.
Limekage med frugt og spiselige blomster
1 t, 45 min.
Fiskedeller med æbler og citronstegt knoldselleri
Rødspætte stegt med citronrejer, kartofler og mormor-dressing
Stegt andebryst med søde kartofler bagt med ricottaost og rullet med parmaskinke
And stegt med citronbagte persillerødder og svampesky
Stegte svinekoteletter med rosenkålsgratin, hasselnødder og parmesan
Porchetta/rullesteg med svampe, citron, rosmarin og kartofler
Fladbrød med grillet squash, mozzarella og Padrons peber
Helstegt kylling med kantareller, balsamico og græskar
Svinemørbrad med urter, bagte jordskokker og rå broccolisalat
30 min.
Rullesteg med fennikel, rosmarin og bagte kartofler
Kærnemælkscreme med jordbær og kanelcrunch
Let saltet kalvespidsbryst med svampesauce og lune syltede brombær
Fettuccine med kalkun, svampe og appelsin-gremolata
Pasta med grønkål, chili og parmesan
Rosenkål med appelsin og hasselnødder
15 min.
Jordskok-kartoffelsuppe med bacon og peberfrugt
35 min.
Blomkålssuppe med bacon, purløg og grillet brød
One pot med rejer, grønkål og hvide bønner
20 min.
Andesteg med æbler og svesker
75 t, 30 min.
Kalveschnitzel med rucolamarinerede kartofler og gulerødder
20 min.