Hovedret med a opskrifter
Ribben med barbecuesauce og coleslaw
45 min.
Waldorfsalat
10 min.
Kartoffelsalat a la Kokkelandsholdet med kyllingefrikadeller
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Pastinakfritter med dip
Vegansk mad: Sandwich med kikærtesalat
45 min.
And med mandelrisotto og brombær
Chutneyglaserret hamburgerryg med kartoffelsalat
1 t, 5 min.
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Wraps med lam og avocadodip
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Peberbøf med peberfrugter og kartofler
30 min.
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Forloren hare med bacon
Teriyaki kylling
25 min.
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.
Svinemørbrad med majskage, hjertesalat og sød chili sauce
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Hjortemørbrad med kantarelsauce
1 t
Krydret skinkeschnitzel med røde bønner
45 min.
Indisk gryde med planteboller
Gulerødder a la paysanne
20 min.