Hovedret med a opskrifter
Stifado (græsk gryderet)
15 min.
Pasta carbonara og enkelt grøn salat med agurk, basilikum og vinaigrette
30 min.
Caesar-salat med spidskål og sprød serrano
20 min.
Cassoulet af lammemørbrad
20 min.
Salat med hvedekerner og jomfruhummer
Squashpasta med avocado og røget laks
15 min.
Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke
30 min.
Karrykoteletter
30 min.
Juleand
2 t
Braiseret kam med timian
30 min.
Hjortemedaljoner med enebær
Kyllingesalat med æbler og bladselleri
Hvid æblepizza med pancetta, løg og timian
Røgede lakseroser og æblesalat med peberrod
Flæskesteg med bagte æbler med rødløg, rosmarin og honning samt grønkålssalat med æbler
1 t, 30 min.
Bagt grød med gulerødder og nødder
45 min.
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Hakkebøf med timian og perlebygsalat
30 min.
Waldorfsalat med flødeskum
15 min.
Andesteg med stegte æbler og tranebær
3 t, 20 min.
Nakkefilet glaseret i ahornsirup, æbleflæsk som Mille Feuille og lun waldorfsalat
4 t
Skinkemignon a la ballotine
1 t, 45 min.
Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Glaseret andebryst med nudler
2 t