Hovedret med a opskrifter
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Spaghetti med lynstegte grøntsager, basilikum og gorgonzola
30 min.
Krebinetter med bacon og svampe
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Oksetyndsteg med ovnbagte kartofler
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Kyllingeschnitzel med grønne bønner, mandler og salviesmør
Fyldte courgetter
45 min.
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Syltede rødbeder
1 t, 30 min.
Kylling i kålwok
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Wok på grill
Indbagt brød med fetafyld
Grillet andebryst med hokkaidomos og syltede rødløg
50 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Sylte
Andebryst med krydrede blommer.
Flæskesteg med brunede kartofler
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Græskarsuppe med ingefær, appelsin og korianderyoghurt
45 min.