Hakket kalv og flæsk, mozarella opskrifter
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Hvidløgsbrød a la Holm
30 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Sesamstegt oksekød med grønkål
20 min.
Hurtig lasagne med frisk pasta
25 min.
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Ovnbagt millionbøf
30 min.
Krydret hakkebøf med stegt rødkål
20 min.
Kalvekoteletter med stegt græskar
25 min.
Lam med skovsyre og valnødder
15 min.
Frikadeller med havregryn og dadler
50 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Stegte padroner med parmesan
10 min.
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.