Sådan gør du

  • 1 Kog sukkerlagen i 10-12 min. på meget lavt blus og køl den af.
  • 2 Skyl frugten.
  • 3 Skræl appelsinen med en kniv og skær „fileter af den, dvs skær med en skarp kniv forsigtigt appelsinkødet fri af de hinder, der omgiver de enkelte både.
  • 4 Læg fileterne ned i sukkerlagen og pres saften ud af resten af appelsinen.
  • 5 Fjern sten fra blommer, ferskener og abrikoser og skær dem i små stykker.
  • 6 Fjern blomst og kernehus fra pærerne og skær dem i små stykker.
  • 7 Skræl melonen, fjern kernerne, og skær den i små stykker.
  • 8 Bland alle frugtstykker og bær i skålen og tilsæt likøren.
  • 9 Vend forsigtigt frugtsalaten rundt og lad den trække køligt i mindst 2 timer.
  • {{recipeDoneText}} Frugtsalat

Opskriften er udviklet af