Gulerod og rødkål opskrifter
Ølstegt svineskank
3 t
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Kikærtepostej (Karina Schramm)
1 t, 10 min.
Økologisk tomatsuppe med chorizo og cremefraiche
Pasta med skinke-tomatsauce
30 min.
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Fyldig suppe med ising
Lynstegt marineret lever
Boller i karry med kylling - grønnere
1 t
Cassoulet
3 t
3 x sauce
30 min.
Hjortemedaljoner med enebær
Gissau
Sellerisuppe
Klassisk and
Rodfrugter i kokosmælk
Svinekæber
2 t
Tortillas med mexicansk kødsovs
45 min.
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.