Gryderetter med flæsk opskrifter
Hestbjerg – Stegt flæsk som krydderi
Harissapasta
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Salat med chilibagte peberfrugter, mozzarella, oliven og rucola
35 min.
Gastrik
1 t
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Gris med spicy kaffemarinade
35 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Kødboller i tomatsauce med pasta penne
1 t
Frikadeller med stuvet spidskål og kartofler
50 min.
Æggepandekage med ristede kikærter og avocado
40 min.
Kikærtebøf med grønkålssalat og ristede græskarkerner
40 min.
Pitabrød med tunsalat, dip og grøntsager
25 min.
Forloren hare med kartofler, rødbeder og broccoli
50 min.
Farsbrød med hasselbackkartofler, tzatziki og bagte tomater
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Appelsinglaseret flæsk med kålrabispaghetti
30 min.
Stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler
35 min.
Stegt flæsk med persillesovs
Stegt flæsk med spidskål, persille og aspargeskartofler
45 min.
Burger med stegt flæsk
30 min.
Gryderet med svinekød, bacon og øl
40 min.
Stegt flæsk med øl og sennep
30 min.