Karbonader med grillede asparges, citronsmør og nye kartofler

Energiinformation

  • Energi 3181 kJ
  • Energi 757 kcal
  • Protein 25 g
  • Fedt 55 g
  • Kulhydrat 39 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Riv citron på den fine side af rivejernet og pres saften derfra, rør det sammen med smørret og smag til med salt og peber, sæt på køl. 

  • 2

    Form kødet til 4 store karbonader ca. 3 cm i tykkelsen, vend dem i mel og krydr godt med salt og peber. Steg karbonaderne på en varm pande i smør eller olie i ca. 4 minutter på hver side over middel varme. 

  • 3

    Skær ca. 3 cm af bunden på aspargesene og mariner dem med olivenolie og finthakket timian, salt og peber. Grill aspargesene i ca. 2 minutter på en varm grill eller grillpande. 

  • 4

    Anretning

    Anret karbonaderne med grillede asparges, citronsmør og nye kogte kartofler.

  • {{recipeDoneText}} Karbonader med grillede asparges, citronsmør og nye kartofler

Tip

Man kan fint rulle smørret op i bagepapir eller komme det i en sprøjtepose og lave små smørtoppe.

Opskriften er udviklet af