Brune bønner med røget svinekød - Aruba style

Stuvning af brune bønner og svinekød, som er dejlig mild og sød. Spises traditionelt af lokalbefolkningen på Aruba i det Caribiske øhav med røget svinehale. Vi spiser den i stedet med røget flæsk og hamburgerryg.  

Sådan gør du

  • 1 Læg bønnerne i vand efter anvisning på posen.
  • 2 Kom de opblødte bønner i en stor gryde sammen med vandet.
  • 3 Kog op, og skum af.
  • 4 Skær løg og hvidløg i mindre stykker, og kom i vandet sammen med laurbærblad og nelliker.
  • 5 Skær kødet i mindre stykker, og kom stykkerne i vandet sammen med eddike.
  • 6 Lad simre, indtil bønnerne er gennemkogte, det tager ­45-60 minutter.
  • 7 Smag retten til med ketjap manis.
  • 8 Rør majsstivelsen med et par spiseskeer vand, og jævn retten.
  • 9 Server de brune bønner med masser af godt brød eller med stykker af polenta, som jeg fik.
  • {{recipeDoneText}} Brune bønner med røget svinekød - Aruba style

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier