Polentapanerede karbonader i svøb med stegt grønt

Sådan gør du

  • 1 Kartofler koges 15 min. i vand med salt.  
  • 2 Bland farsen med lidt citronsaft og røget salt og form 2 eller 4 karbonader, afhængigt af hvor store du vil have dem.  
  • 3 Kom parmaskinke omkring karbonaderne, vend dem i majsmel. Og steg dem på panden i 12-14 minutter.  
  • 4 Skær grøntsagerne ud i mundrette bidder og steg dem med kødet, efter det er blevet brunet over det hele.  
  • 5 Tilsæt smør, fløde, havtorn, hakket dild til panden og smag til sidst til med salt og peber.
  • 6 Servér karbonader, grøntsager og sauce sammen med de kogte kartofler, som lige klemmes mellem fingrene.
  • {{recipeDoneText}} Polentapanerede karbonader i svøb med stegt grønt

Opskriften er udviklet af