Glaseret flæsk og nudler i jordnøddesauce

Vi sætter flæsket på pinde, så de nemt kan vendes og glaseres på begge sider.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Skær sværen af flæsket, og sæt kødet på pinde.
  • 3 Læg på en bradepande med bagepapir.
  • 4 Dryp soja over kødet på begge sider og sæt det midt i ovnen.
  • 5 Steg kødet, indtil det er let brunet, i ca. 20 minutter.
  • 6 Hak hvidløg og chili, og vend det med sirup.
  • 7 Tag flæsket ud af ovnen, og pensl med sirup på begge sider.
  • 8 Sæt tilbage i ovnen og lad glaseringen begynde at boble godt. Hold øje efter 5 minutter.
  • 9 Vend gerne spyddene en gang under vejs.
  • 10 Kog nudlerne efter anvisning.
  • 11 Rør jordnøddesmør, limesaft, sukker og lidt salt sammen i en skål.
  • 12 Kom 3-4 spiseskeer kogevand heri og rør rundt.
  • 13 Afdryp nudlerne og vend med jordnøddesmør.
  • 14 Server straks nudlerne til glaseret flæsk, agurk i tynde bånd og lidt mynte.
  • 15 Sæt gerne sojasauce på bordet.
  • {{recipeDoneText}} Glaseret flæsk og nudler i jordnøddesauce

Tip

Børn vil elske den sursøde smag fra sirup og lime

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier