Krebinetter med æbler, stuvet spidskål og dildkartofler

Energiinformation

  • Energi 3240 kJ
  • Energi 771 kcal
  • Protein 37 g
  • Fedt 44 g
  • Kulhydrat 53 g
  • Kostfibre 8 g

Sådan gør du

  • 1

    Skær løg og æbler i små tern og rør det sammen med farsen og ægget, smag til med salt og peber. Form det til 4 store krebinetter. 

  • 2

    Snit timian fint og bland det sammen med havreflagerne og vend krebinetterne deri. 

  • 3

    Steg krebinetterne i smør i ca. 4-5 minutter på hver side, vend dem hyppigt, så de ikke bliver for mørke. 

  • 4

    Hak spidskål groft og snit hvidløg fint, steg det af i olivenolie på en varm pande og lad det få lidt farve. 

  • 5

    Tilsæt madlavningsfløde og lad den koge ind til en let cremet sovs, smag til med salt og peber. 

  • 6

    Hak dilden groft og vend det sammen med de kogte kartofler. 

  • 7

    Anretning

    Anret de stegte krebinetter med spidskål og dildkartofler.

  • {{recipeDoneText}} Krebinetter med æbler, stuvet spidskål og dildkartofler

Tip

Kan fint laves med rosenkål og grønkål.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier