Gryderet med oksekød bønner opskrifter
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Wok med pandestegt lam, kålblanding og cous cous
20 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Sesamstegt oksekød med grønkål
20 min.