Gratineret kartoffelmos med persille opskrifter
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Risotto med muslinger til 10 personer
Grøn Gazpacho
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Æggekage med limabønner
Sauté-skiver med tomatragout og couscous
30 min.
Krydret skinkemignon
1 t, 15 min.
Svinekam med æbler, selleri og sennepssauce
45 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Grillede auberginer med persille, hvidløg og feta
45 min.
Grillstegte sauté-skiver med tomat og aubergine
30 min.
Frisk vinaigrette til salater
10 min.
Rissalat med banan, druer og chili
30 min.
Sommertorsk med asparges og persille-æble vinaigrette
15 min.
Sprød salat med mandler, persille og hyldeblomstdressing
Fasanmiddag
1 t, 20 min.
Rødbede æggesalat med peberrodsdressing af Louise Knygberg
Græskarsuppe med belugalinsetopping og cherrytomater
50 min.
Rejemad med asparges og en usædvanlig god urtedressing
Tortillas med spicy blomkål og mangosalsa
Glaceret kalvebryst med hummer(haler), salte løg og bagte løg
2 t, 40 min.
Bagte tomater
Frikadeller med kartoffel, løg og løvstikke
Stegt andebryst med græskarmos og stegt fennikel i æblemost
40 min.