Grønne asparges, nye kartofler og dampet laks opskrifter
Chili con carne
45 min.
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Kåltacos med lunt asiatisk laksefyld
30 min.
Wraps med falafler
One pot pasta med pesto og svampe
20 min.
One pot puttanesca med tomater, kapers og oliven
20 min.
Italienske kødboller
30 min.
Bøf med citronmarinade
40 min.
Åben ravioli med grønne bønner, svampe, babyspinat, parmesan og timiansmør
35 min.
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Pasta med spinat og laks
15 min.
Fiskefrikadeller med sprød grønkålsalat og kartoffelbåde
40 min.
Kartofler med urtecreme og bacon
1 t, 30 min.
Stegt sød kartoffel med marinerede rødløg
10 min.
Barbequegris og coleslaw
Rejemad med asparges og en usædvanlig god urtedressing
Oldemors frikadeller med kartoffelsalat
50 min.
Kalvetournedos med sensommer stuvning og pommes fondant
1 t
Kylling i rød karry
40 min.
Frikadeller med kartoffelsalat, tomater, agurk, forårsløg og purløg
40 min.
Blomkålspizza
20 min.
Bagt laks med knoldselleripuré, sprøde tern af persillerod
Økologiske hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo & søde fritter
1 t, 25 min.
Omelet med mozzarella og grøn salat
30 min.