Grønne asparges, nye kartofler og dampet laks opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillet ribeye med ost og hvide asparges
20 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager
15 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Lynstegt laks med spinat og spaghetti
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.