Garniture til sprængt kød opskrifter
Gourministeriet
Pizza med spicy kødboller, peber og løg
1 t, 30 min.
Råstegt græskar med hurtig harissa og stegt æg
30 min.
Pizza med kødsovs og grønkål
30 min.
Sprængt aubergine med linser
30 min.
Hurtig pot au feu med lammemørbrad
25 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Sprødt brød med cheddar, sennep og mør lam
30 min.
Luksus: Spaghetti bolognese
30 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Vegetarpizza med kartofler og spinat
30 min.
Pita med kylling
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Krydret gris på pande med kikærter og pita
15 min.
Veggie-pølser i karry
15 min.
Rabarberkompot
Chili con carne med kanel og chokolade
25 min.
Hurtig chili con carne med skært kød, ris og lune wraps
40 min.
Gastromand
Klassisk burger med salat og bacon
30 min.
Hurtig: Burger
20 min.
Nudler med mango, chili og appelsin
20 min.
Julie Hey
Pariserbøf med rodfrugttern
Julie Hey
Puré af knoldselleri
Vegetarisk Sloppy Joe i en bagel
30 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.