Garniture til sprængt kød opskrifter
Kalve baconsteg på en ny måde
25 min.
Fransk Kartoffelgratin
20 min.
Salat med mormor-dressing
Stegte svinekoteletter med nye urtekartofler
Cremet korn med urter og bacon
Kalvetatar med calvados
Perlehønebryst med svampe a la creme
30 min.
Stegt multe med dild
Svenske kåldolmer med tyttebær
Hakkebøf og spidskålssalat med flødedressing
30 min.
Svinekæber i øl
1 t, 30 min.
Stegt kylling med persille under skindet
1 t, 10 min.
Sprængt oksebryst med peberrod og rødbeder
10 min.
Romaine salat med ærter og 70’er fløde
20 min.
Broccoli- og blomkåls couscous og pasta
20 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Skinke Flanksteak med relish og ærtepuré
30 min.
Marineret svinebryst, Hong Kong style
3 t
Rodfrugter i kokosmælk
Sommergrønt i wok.
Vegansk mad: Klassiske frikadeller
45 min.
Frække deller med chili, lime og karry
30 min.
Kødboller i rød karry med gulerødder og tomat
45 min.
Boller i karry med hakket svinekød, gulerødder og æble