Garniture til sprængt kød opskrifter
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
30 min.
Salt æbletrifli med rødkål og peberrodscreme
Æble- og savoykålssalat
Æbleflæsk af svinebryst, kogestykke
1 t
Æggekage med limabønner
Kyllingeragout
Pastasauce med linser
Braiseret nakke med fynske Mutzu glaseret i sukker og fynsk æbleflæsk
1 t, 30 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Rødkålssalat med spelt og æbler
Pandekager med kødfyld
1 t, 30 min.
Kylling tikka masala med æbler
Grillede auberginer med persille, hvidløg og feta
45 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Burger med grillet grønt og syltede rødløg
Let saltet kalvespidsbryst med svampesauce og lune syltede brombær
Puré af knoldselleri
Fasanmiddag
1 t, 20 min.
Frikadeller a la Holm
30 min.
Old school barbecuesauce
Hjemmelavet ravigotte
Økologiske svinespyd og speltsalat med friske hindbær
45 min.
Tortillas med spicy blomkål og mangosalsa
Syltede små gulerødder