Garniture til sprængt kød opskrifter
Letrøget svinebryst med oktoberpærer og grøntsager med kørvelsmør
3 t
Husarsteg - børnevenlig fremgangsmåde
2 t, 15 min.
Holms kokkeskole: Udskæring af kød
10 min.
Chili con carne med grøntsager, creme fraiche og jalapeños
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Kold urtecreme
10 min.
Frikadeller med feta og soltørrede tomater
30 min.
Medaljoner med grønt fra Norden
1 t
Klimagladere brændende kærlighed med rodfrugtmos
1 t
Klimaglad fiskebruger med krydderurtedressing
6 min.
Klimaglad pita med falafel og ærtedip
1 t
Kyllingelasagne med friske pastaplader
Frisk fettucine med peberfrugt, valnødder og parmesan
25 min.
Ovnbagt fisk med grønt og kaperssmør
One pot med butternut og tikka-masala
30 min.
Tæmpeh i karrysauce med æble-chili-topping
35 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Empanadas med kylling og varme krydderier
39 min.
Syltede rødbeder med appelsin
Lun quinoasalat med sød kartoffel og bagt tofu
50 min.
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Klar suppe med hurtige kødboller, kikærter og grønkål
30 min.
Andesteg med fyld af løg, appelsin, chili og dadler
3 t, 20 min.