Frokostsalat med nye kartofler og kød opskrifter
Ærtesuppe med broccoli og fuldkornsknas
45 min.
Indisk kartoffel-curry
Vegetarfrikadeller
45 min.
Kartoffelsalat med krydderurter og flute
Nye kartofler og rødspætter med grov remoulade
Panerede koteletter
25 min.
Ovnstegt lam med syltede rødløg og mynte
Kalvefrikasse
Hvidkålssuppe med tomat
30 min.
Stegt torsk i muslingeskum med sommergrønt
30 min.
Stegt laks på kål og ærter
20 min.
Köfte i tomat med ris og ærter
Ærtesalat med rød quinoa
Grøn kartoffelsalat
15 min.
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.
Vegetariske wraps med grillet halloumi, fennikelsalat og jordbær
Grillet lammemørbrad i bagt croissant
30 min.
Ovnbagt rødfisk med ærter i bælg
Ovnbagt laksefilet med salat
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Biksemad med kartofler, ærter og friske krydderurter
Medaljoner med marokkanske krydderier
30 min.
Skinke Flanksteak med relish og ærtepuré
30 min.
Romaine salat med ærter og 70’er fløde
20 min.