Fransk roedvinskylling opskrifter
Gourministeriet
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Holms kokkeskole: Porcheret æg
15 min.
Cute Carbs
Pæretærte med marcipan og chokoladeskum
2 t, 30 min.
Claus Holms Salade Nicoise
30 min.
Foodfanatic
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Bouillabaisse – fiskesuppe med muslinger og skaldyr
Boeuf bourguignon
50 min.
Linguini i cremet svampesauce
Gourministeriet
Wienersalat
15 min.
Cordon bleu med comté
Mælkepocheret rødspættefilet med blomkål og sauce nage
Hvidvinspunch
Kakaomacarons med karamelfyld
Mimosa
Croque monsieur
Muslinger a la creme
Friséesalat med bacon, croutoner og æggeblommer
Abrikostærte med mandler
Ferskencarpaccio med vaniljeolie og mandler
Andelår med grønne linser og fennikel
Clafoutis med kirsebær
Kanin med svesker
Tartiflette
Pain au chocolat