Croque monsieur er franskmændenes svar på amerikanernes hamburger, og fungerer både som morgenmad, en hurtig frokost eller et mættende mellemmåltid.

Sådan gør du

  • 1 Rør cremefraiche, reven ost, sennep, salt og peber sammen i en skål. Fordel blandingen på alle 8 brødskiver.
  • 2 Læg en skive skinke oven på 4 af brødskiverne. Læg derpå de resterende 4 brødskiver oven på skinken med osteblandingen øverst.
  • 3 Smelt halvdelen af smørret på en pande, og steg 2 af croque monsieur’erne i et par minutter, til brødets bund er gylden.
  • 4 Kom sandwichene over i et ildfast fad, og steg de næste 2 croque monsieurer i resten af smørret. Løft dem over i fadet.
  • 5 Bag croque monsieur’erne i en 180 grader varm ovn i 10-15 minutter, til osten på toppen er smeltet og gylden.
  • 6 Spis straks med sennep og små cornichoner til.
  • {{recipeDoneText}} Croque monsieur

Opskriften er udviklet af