Forretter til nytårsaften opskrifter
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Bønnesalat med æbler
30 min.
Mørksej i filodej
Broccolisuppe med parmesantwill
25 min.
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Fivespice-krydret andesteg
Grøntsagstærte og torsk
1 t, 30 min.
Siciliansk durumbrød
Blinis med laksemousse
1 t
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Steaksalat med sursød dressing
Brød- og hvidløgssuppe
Cremet mandelsuppe
35 min.
To slags nøddesmør
Italienske kalveruller
25 min.
Laks med krebsesalat
Pastinakfritter med dip
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Pasta med grillet peberfrugt
Små majspandekager med rejesalat
Filorulle med champignoner
30 min.
Filet Royal med olivensauce
Solæg med løg, remoulade og kørvel
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.