Filodej opskrifter
Sprøde filotrekanter med feta og spinat
Sprøde æbleruller med rom og rosiner
10 min.
Sprød jordbærkage med vaniljecreme og hvid chokolade
33 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Gedeostpakker med tomat- og timiancreme
Samosaer med karry og kartoffelfyld
Tuntærte med squash og karry
Sprøde ruller med kebab og grønt
40 min.
Samosa med kikærter og hummus
25 min.
Baconbagte figner med gedeost i sprød filodej
Sprøde kranse med marcipan
1 t
Løgtærte med sennepskrydret dej
40 min.
Laks og Haricots verte i filodej med rødløgssmør og rosenkål
40 min.
Gulerødder pakket i skinke og filodej med grøn tapanade
15 min.
Græsk spinat-og fetatærte
45 min.
Græsk lammepie med filolåg
45 min.
Filorulle med marcipan og æble
45 min.
Filorulle med champignoner
30 min.
Entrecote med ølbraiserede rodfrugter og kartoffelbörek
30 min.
Rosmarinæbler og gedeost i sprød filodej
30 min.
Pie med oksekød og ost
15 min.
Nakkefilet glaseret i ahornsirup, æbleflæsk som Mille Feuille og lun waldorfsalat
4 t
Helstegt svinekam med rosmarin skorzonerødder - hvidløg - æbleflæsk
Sprøde snack-ruller med grøntsager