Baconbagte figner med gedeost i sprød filodej

Lækkerier med halve friske figner svøbt i bacon, serveres med kogt quinoa

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.  
  • 2 Skær fignerne lige over og fold halve skiver bacon omkring hver halve figen. Luk med en tandstik og sæt på en bradepande med bagepapir.  
  • 3 Afdryp osten og pak hver ost ind i lidt filodej. Læg på bradepanden og pensl med lidt olie.   
  • 4 Bag figner og filopakker med ost sprøde. Begynd at kikke efter 6-7 minutter. Så snart filodejen er gylden, skal osten ud. Figner skal som oftest have lidt længere tid.  
  • 5 Kog quinoa efter anvisning. Anret quinoa som en bund på 4 tallerkener.   
  • 6 Skær filopakker med ost lige over. Anret på quinoa sammen med figner. Afslut med dryp af balsamico glaze.  
  • {{recipeDoneText}} Baconbagte figner med  gedeost i sprød filodej

Opskriften er udviklet af