Løgtærte med sennepskrydret dej

Sådan gør du

  • 1 Varm ovnen op til 200°.
  • 2 Kog løg og forårsløg i bouillonen 10 min., eller indtil løgene er møre og væsken kogt væk.
  • 3 Pas på, at løgene ikke brænder på.
  • 4 Tag dem af varmen. Pisk æggene sammen med mælk, mel og cayennepeber og stil det til side.
  • 5 Læg to plader filodej i en tærteform med løs bund.
  • 6 Spray eller pensl dejen med lidt olie og pensl med 2 tsk sennep.
  • 7 Læg 3 plader filodej over, spray eller pensl med lidt olie og pensl med 2 tsk sennep.
  • 8 Gentag processen med de sidste plader dej og sennep.
  • 9 Fyld formen med løgblanding og bacon, hæld æggeblandingen over og sæt tærten på en bageplade.
  • 10 Drys ost over og bag tærten 25 min. eller indtil dejen er gylden og fyldet er gennembagt og fast.
  • {{recipeDoneText}} Løgtærte med sennepskrydret dej

Opskriften er udviklet af