Sprøde kranse med marcipan

Brug den færdige filodej til julens flotteste kager.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 180 grader. Læg bagepapir på en bradepande. Rør marcipan med ægget, og tilføj rosiner og kanel.
  • 2 Smelt smørret.
  • 3 Klip 5 centimeter af hvert stykke filoark fra. Ellers bliver kransene for store. Pensl smør på filostykkerne, og klip lige over, så du har fire rektangler.
  • 4 Fordel marcipan langs den korte side på hvert stykke. Rul stykkerne til pølser. Luk den ene ende ind i den anden ved at åbne dejen lidt op og lukke igen. Læg dem på bagepapir. Pensl med æg, og drys med mandler.
  • 5 Bag kagerne i cirka 25 minutter. Server dem gerne lune.
  • Velbekomme! Sprøde kranse med marcipan

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier