Samosas med fetaost

Sprøde små butterdejspakker med feta, som er perfekt fingermad til et glas rosé.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Skær løg og kål i små tern, og svits i olie på en pande.
  • 3 Vend med koriander, salt, peber og lidt citronsaft.
  • 4 Fold fillodejen ud, og klip hvert ark i 6 lange strimler.
  • 5 Læg fyld, ca. 1 spiseske, længst ned på dejstrimlen.
  • 6 Læg et stykke fetaost herpå.
  • 7 Fold det ene dejhjørne skråt op over fyldet, så dejen danner en trekant.
  • 8 Fold videre i trekanter, indtil hele strimlen er foldet omkring fyldet.
  • 9 Gentag med resten af dej strimlerne.
  • 10

    Klip nye efter hånden.

  • 11 Læg samosas på en bradepande med bagepapir.
  • 12 Pens med olie, og drys lidt salt på.
  • 13 Bag sprøde.
  • 14 Begynd at kigge efter 7-8 minutter.
  • 15 Server lune eller helt afkølede.
  • {{recipeDoneText}} Samosas med fetaost

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier