Smørstegt grønkål og gedeost i filoruller

Perfekt snack, når man kun er lidt sulten. Filorullerne er også gode i madpakken, og er du ikke så meget til gedeost og grønkål, kan du forsøge med andet fyld, fx spinat og feta. 

Sådan gør du

  • 1 Skær den grove stilk fra hvert blad, og smid væk.
  • 2 Skær kålen i tynde strimler.
  • 3 Svits i smør på en pande, og smag til med salt, peber og lidt sukker.
  • 4 Rul filodejen ud, og begynd med at tage to ark fra, som du lægger oven på hinanden.
  • 5 Klip lige over fra den brede side.
  • 6 Vend rundt, og klip igen over på den brede side.
  • 7 Nu har du fire rektangler i to lag.
  • 8 Gentag, indtil du har 14 rektangler.
  • 9 Læg nu lidt grønkål, to halve skiver ost og en dadel delt i to på dejen.
  • 10 Rul sammen diagonalt, og buk endestykkerne ind under rullen.
  • 11 Gentag, og læg alle ruller på bageplade med bagepapir.
  • 12 Smelt smørret, og pensl rullerne.
  • 13 Sæt rullerne i en 180 grader varm ovn i ca. 20 minutter.
  • 14 Tag ud, og server lune.
  • {{recipeDoneText}} Smørstegt grønkål og gedeost i filoruller

Opskriften er udviklet af