Sprøde snack-ruller med grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Ca. 25 stk:
  • 2 Riv guleroden og squashen på den grove side af rivejernet.
  • 3 Hak hvidløget fint.
  • 4 Tænd ovnen på 225 grader.
  • 5 Rist gulerod, squash og hvidløg i en gryde med olivenolie i 2-3 min.
  • 6 Tilsæt spinat, karry, salt og peber og rist yderligere i 2 min.
  • 7 Lad de ristede grøntsager afkøle i en skål i ca. 10 min.
  • 8 Tilsæt smuldret fetaost og vend rundt.
  • 9 Filodejen skæres i stykker på 15x15 cm.
  • 10 Kom en lille skefuld grøntsagsfyld på dejen.
  • 11 Fold siderne ind og rul sammen omkring fyldet a la forårsrulle-princip.
  • 12 Læg rullerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i 10-12 min.
  • 13 De er færdige, når dejen er gylden og sprød.
  • 14 Snack-rullerne bør spises med det samme, da de godt kan blive bløde, hvis de står for længe efter de er kommet ud af ovnen.
  • {{recipeDoneText}} Sprøde snack-ruller med grøntsager

Tip

Servér snack-rullerne som mellemmåltid med en sød chili-sauce eller soja som dip. Snack-rullerne er også velegnet som tilbehør til aftensmåltidet.

Opskriften er udviklet af