Den grønne opskrifter
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Chilimedaljoner med grøntsagssalat og grøn pasta
45 min.
Andesteg med brune kartofler, rødkål og waldorfsalat
53 t
Mexicansk skinkemignon i chilipebersauce
1 t
Fajitas
30 min.
Mexicanske svinekoteletter
30 min.
Burger med laks og tomatsalsa
50 min.
Kold tomatsuppe
Græske kødboller i tomatmarinade
30 min.
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t
Citronfyldt kylling med pasta og trøffel
Tunsteak med kapers, rødløg og citron og grønne bønner
1 t
Salad nicoise – Salat med frisk tun, æg og oliven
30 min.
Sprød salat med vindruer, slikærter og avocadodressing
Jägersjus
Cremet spidskålssalat med pærer og bær
Halloumi med persillesovs & doven kartoffelmos
Grapes on Grapes Sour
Suppe med peberfrugt og soltørrede tomater
Cremet karrysuppe med blomkål
Quinoa-pandekager med tofu og grønt